DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Daft Punk - Robot Rock
2
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
07:00
08:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

HabboMix Snakemaze
9 maanden geleden

HabboMix daagt jullie uit voor een Snakemaze! De afgelopen jaren was het een succes, zo'n honderden Habbo’s speelden urenlang de rollerparcoursen.

Een maze houdt in dat je een parcour afgelegd, met meerdere hindernissen. Denk aan de draaiende éenrichtingspoortjes. Je moet de vloer hierbij ontwijken, als dit niet lukt moet je overnieuw.

 

De startkamer zal te vinden zijn via de navigator bij ‘Publieke kamers’ > ‘Nieuw!’. Daarnaast is hij te vinden door ‘:roomid 39376232’ te typen in het hotel.

 

Er zijn badges te verdienen, deze zijn gemaakt door Skyrex.  Als je de eerste badge hebt behaald, kan je de uitdaging aangaan voor een extra beloning. Denk erom dat je de badge draagt in het hotel, en je daarna opnieuw de startkamer in gaat. In deze kamer staat een badge vitrine met daarop een hendel. Haal de hendel over.

 

Het is de bedoeling dat je alle levels vanaf nu opnieuw speelt, maar zonder dat je onderweg van de rollers valt. Kan jij alle kamers behalen zonder één keer af te gaan? Dan krijg je de tweede badge als beloning voor je topprestatie! Stel je gaat onderweg af, dan kan je verder spelen. Je ontvangt niet de extra badge aan het einde van het parcours.Wil je dit wel? Dan moet je opnieuw beginnen via de startkamer.

 

Het evenement zal sluiten op 25 juni, 22:00 uur. Wees dus optijd.

 

Vanuit HabboFeeling wensen wij jullie veel succes met het behalen van deze maze!

xx.rosalie.xx!!
0 reacties
15x gelezen

Meer over de Auteur

xx.rosalie.xx!!
Ex Redacteur
48 geschreven artikelen