DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Gerard Joling - Maak Me Gek
3
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
08:00
09:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Stel 2FA in voor een exclusieve badge!
2 maanden geleden

Habbo is druk op weg om alle Habbo's gebruik te laten maken van 2FA. Een extra beveiliging voor je account waardoor je nog beter beschermd bent tegen hackers.  

Voor alle Habbo's die voor 27 januari 2024 05:00 2FA inschakelen heeft Habbo een speciale verrassing in de vorm van een badge.  

Mocht je toch liever geen gebruik willen maken van 2FA en schakel je deze in voor de badge? Dan waarschuwt Habbo deze pas uit te schakelen nadat je de badge hebt gekregen. Het kan namelijk even duren voordat alle Habbo's de badge hebben gekregen.  


Instellen 2FA 

Het instellen van 2FA doe je via de Habbo website > Instellingen > 2FA Aanzetten 
Tip: Reset de vertrouwde locaties zodra je 2FA hebt ingeschakeld, zo weet je zeker dat je nergens meer bent ingelogd. 

Er zijn twee manieren waarop je 2FA kan instellen, dit kan doormiddel van een code via je e-mail of via een app-gebaseerde 2FA.  

Wanneer je kiest voor 2FA per mail, ontvang je iedere keer wanneer je inlogt op een niet vertrouwde locatie een e-mail met de éénmalige code. Bij een app-gebaseerde 2FA gebruik je een authenticator-app van derden die rechtstreeks via jouw mobiele apparaat of desktop-browser een inlogcode verstrekt wanneer je inlogt bij een niet vertrouwde locatie.


Voordelen van 2FA 

 

  • Je beveiligt je account veel beter Zelfs als een hacker erin slaagt om jouw inloggegevens te verkrijgen, of als je op een verdachte link klikt die een keylogger op jouw computer installeert, zal de hacker het uiterst moeilijk vinden om toegang te krijgen tot jouw account als je 2FA hebt ingesteld. 
  • Geen e-mailinlogcodes meer met de app-gebaseerde 2FA. Als je de app-gebaseerde 2FA instelt, hoef je jouw e-mailinbox niet te controleren op inlogcodes. Dit is bijvoorbeeld erg handig als jouw e-mailprovider e-mails van ons bijvoorbeeld in je spamfolder plaatst. 
  • Je kunt vertrouwde apparaten instellen. Wanneer je inlogt nadat je 2FA hebt ingesteld, kun je ervoor kiezen om jouw apparaat als vertrouwde locatie te onthouden. Dit betekent dat wij niet nogmaals om een inlogcode vragen als je inlogt vanaf hetzelfde apparaat.  Houd er rekening mee dat je de mogelijkheid hebt om de vertrouwde locaties te resetten in de 2FA instellingen wanneer je maar wilt. 

Bijbehorende badge:


Ga jij gebruik maken van 2FA? Of gebruik je dit al?

Occaj
0 reacties
15x gelezen

Meer over de Auteur

Occaj
Ex Redacteur
32 geschreven artikelen